Motive

Visie

Iedereen verdient het om zichzelf te kunnen ontwikkelen en om een zelfredzaam, menswaardig bestaan op te kunnen bouwen. Om zichzelf gelukkig en veilig te voelen. Ongeacht leeftijd, gender, culturele achtergrond, religie, seksuele geaardheid of beperking.
Het intrigeert mij hoe een ieders levenslijn mede bepalend is voor hoe we in het leven staan en op bepaalde zaken reageren et cetera. Daarom vind ik het belangrijk dat we hier met elkaar over spreken en schrijven om tot meer wederzijdse inzichten te kunnen komen vanuit respect en compassie.

 

Missie

Elk mens heeft de mogelijkheden in zich om zichzelf persoonlijk te ontwikkelen. Echter hebben we daar soms hulp bij nodig. Mijn wens is om ieder individu die daar behoefte aan heeft bij te kunnen helpen, door middel van schrijven. Denk aan: gevoelens uiten, gedachten ordenen, zelfbeeld en het omgaan met gebeurtenissen als: gepest worden, verlies van iets of iemand die jou dierbaar is, gescheiden ouders, ziekte of geweld. Eigenlijk alles wat jou in de weg staat om je unieke, mooie zelf te zijn.
Daarnaast wil ik ieder individu die de behoefte heeft om zijn/haar verhaal op papier te vereeuwigen helpen bij het schrijven van hun autobiografie.

 

 

Founder & Owner – Kirsten Rijswijk

“Het idee om EmoGuidance te starten is ontstaan door het samenkomen van mijn drijfveer, passie, en een behoefte in onze huidige snelle maatschappij. Daarnaast is dit initiatief ontstaan doordat ik zelf heb ervaren hoe het is om op een bepaald moment in je leven vast te lopen, mede doordat ik niet goed wist hoe met mijn emoties om te gaan en ze te uiten. Maar ook door andere onverwerkte levensgebeurtenissen. Hierdoor ben ik mijn eigen ‘ik’ steeds meer uit het oog verloren.
In April 2017 kon helaas mijn toenmalige arbeidscontract niet verlengd worden wegens financiële middelen. De periode daarna heb ik mijzelf verder ontwikkeld en de tijd genomen om na te denken over wat ik in de toekomst wilde gaan doen. Wat wil ik wel en wat wil ik pertinent niet? Kortom, hoe nu verder? Gedurende deze periode ontdekte ik mijn passie voor de kracht van het schrijven. Het is een communicatiemiddel waarmee we mensenmassa’s kunnen bereiken. Tevens werd mijn drijfveer, om maatschappelijk impact te willen creëren met werk waar zowel anderen als ikzelf happy van worden, gesterkt.
Ik besloot anderen te willen helpen middels onder andere schrijfsessies. Omdat ik het iedereen gun om zichzelf te kunnen zijn, het beste uit het leven te kunnen halen en gelukkig te zijn. BeYOUtiful!

Hoe meer mensen er in balans zijn of komen, hoe meer profijt we hebben van een gezondere samenleving!”